jueves, febrero 09, 2023

Targetes amb Chrome

 

Aquest navegador disposa d'una, quasi desconeguda, utilitat que consisteix a convertir un text seleccionat en la web en una bonica imatge, en forma de targeta. Per a dispositius mòbils Android.

Pàgines recomanades

https://bit.ly/3XSmuV2 El pròxim 14 de febrer se celebra el dia de l'amor i l'amistat, i per a treballar aquesta temàtica a l'aula ens proposen, des de la web activitats d'infantil i primària, un excel·lent recopilatori de materials, en el qual podràs trobar: laberints, plantilles per a cartes, activitats de comptatge i molt més!

https://www.mapas-del-mundo.net/ Mapes del Món (Món Mapes). Detallat Polític, Geogràfic, Físic, Elevació, Relleu, Turisme, Carreteres i altres mapes del Món. Mapes de totes les regions, països i territoris del Món.

https://op.europa.eu/es/web/general-publications/kids-corner Rincón dels xiquets. Col·lecció dedicada als ciutadans més joves de la UE que empra un enfocament més lleuger per a aconseguir que es familiaritzen amb els valors i colors europeus. URL curta https://bit.ly/3Z6f3uK