miércoles, mayo 25, 2022

Colorcinch/Cartoonize

 


Colorcinch, l'editor de dibuixos i editor de fotos  dissenyat per a ser simple, bonic i gratuït. No és necessari registrar-se. Crea, edita i converteix instantàniament les teues fotos en obres d'art personalitzades. https://edit.cartoonize.net/

Pàgines recomanades

https://whc.unesco.org/es/list/ Si no tens decidides encara les teues vacances, passa't per aquesta web en la qual trobaràs, relacionats per països, tots els llocs classificats per la UNESCO com a "Patrimoni de la Humanitat".


https://unworldoceansday.org/education/ Amb motiu de la celebració del Dia Mundial dels Oceans, 8 de juny, et recomanem que visites aquesta web en la qual trobaràs molta informació i recursos per a commemorar aquest dia.


https://bit.ly/36tex04 Aquile Reader és una aplicació moderna de eBook Reader per a Windows amb potents funcions i controls, tot amb una interfície d'usuari molt fàcil d'usar, es pot personalitzar i és molt intuïtiva . Podem llegir els arxius propis de llibres electrònics locals (sense DRM) o navegar i llegir més de 50.000 llibres electrònics gratuïts de diversos catàlegs de llibres electrònics en línia, tot dins de l'aplicació.