miércoles, enero 12, 2022

Adobe Creative Cloud Express

 


Basat en Adobe Spark, Creative Cloud Express t'ofereix una gran quantitat d'eines per a, d'una manera fàcil i intuïtiva, realitzar extraordinaris dissenys. https://express.adobe.com/es-ES/sp/

Pàgines recomanades

https://www.planetadibujos.com/ Imprimeix i acoloreix als personatges de dibuixos animats del cinema i de les sèries de la tele, tens moltíssimes plantilles llestes per a imprimir i pintar, també podràs gaudir d'un munt de contes infantils en àudio i vídeo.

https://bit.ly/3pk6oF6 El 30 de gener se celebra el dia de la PAU, dedicat a commemorar en els centres educatius una cultura de no violència i pau. UNICEF ens ofereix en aquesta web activitats i recursos per a la seua celebració. ( https://www.unicef.es/educa/dias-mundiales/dia-escolar-no-violencia-paz)

https://hotpot.ai/restore-picture Restaure, esmole i repare imatges amb IA. Hotpot es basa en les últimes investigacions per a eliminar automàticament les esgarrapades, afinar els colors i millorar els rostres, transformant les fotos danyades en preuats records. El nostre servei gratuït repara fotografies en color i en blanc i negre.