miércoles, octubre 20, 2021

Page Pad: Make quick notes

 


Es tracta d'una extensió per al navegador (Chrome) amb la qual pots afegir notes a les pàgines web que visites. És una eina molt senzilla per a crear, editar i organitzar notes. Gratuïta. https://bit.ly/3AKXCmX

Pàgines recomanades

https://bit.ly/3Aj2Jd3 Accés a la descàrrega del quadern d'atenció "Halloween". Conté boniques il·lustracions adequades per a aquestes dates. Útil per a l'alumnat d'Educació Infantil i primers cursos d'Educació Primària.

https://www.bosquedefantasias.com/ Descobreix les històries originals del Bosc de les Fantasies. Una àmplia varietat de textos curts en forma de contes infantils i poesies per a xiquets, grans i xicotets, conformen aquesta plataforma de lectura gratuïta.

https://monumap.com/ Descobreix llocs de la UNESCO classificats mundialment. Explora 1092 llocs classificats com a patrimoni mundial per la UNESCO, informa’t sobre ells o agrega’ls al teu favorit per a llegir més tard. Aquesta llista es converteix ràpidament en la teua font d'inspiració per als teus pròxims viatges.