miércoles, mayo 29, 2019

Coggle


Es tracta d'una eina per a la creació de mapes mentals que poden ser compartits i/o descarregar-se en format pdf i png. Web https://coggle.it/

Pàgines recomanades

http://recursosdocentes.cl/ Recursosdocentes.cl té com a propòsit facilitar la labor dels professors, proporcionant-los una varietat enorme de material per a fotocopiar, que anirà ampliant-se periòdicament. Recursos són per a ser usats en les assignatures de Llenguatge, Matemàtiques, Ciències Naturals i Història, Geografia i Ciències Socials.

http://cms.dm.uba.ar/material/paenza/2015-detectives/ Ací tens una invitació d'Adrián Paenza per a revelar 60 enigmes de la matemàtica recreativa. Llibre per a descàrrega en format *pdf per a ús personal. Es prohibeix la seua reproducció comercial.

https://goo.gl/yMzbvz La REVISTA D'EDUCACIÓ és una publicació científica del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport espanyol. Cada any es publiquen quatre números amb tres seccions: Investigacions, Assajos i Ressenyes. Tots els seus números en aquesta web des de 1940.( http://www.mecd.gob.es/revista-de-educacion/numeros-revista-educacion/numeros-anteriores.html )